Яж, моли се и обичай

No Image Available
Яж, моли се и обичай
 Автор: Елизабет Гилбърт  Издателство: Прозорец  Година: 2008  Брой страници: 448  Език: Български
Описание:

Цена: 8 лв

Данни за закупуване:

Изабел Николаева

0894989758

 

Една жена търси всичко из Италия, Индия и Индонезия…


Елизабет Гилбърт
 e млада омъжена жена, която не е щастлива от семейния си живот. След мъчителен развод и бурна любовна връзка тя е съсипана и объркана, но и свободна както никога преди. Лиз се отправя на едногодишно пътешествие в търсене на щастието и равновесието в живота си.

Най-напред прекарва четири месеца в Рим, където учи италиански с помощта на красиви братя близнаци, въздържа се от романтична обвързаност (въпреки близнаците) и напълнява с десет килограма. След това прекарва четири месеца в ашрам в Индия, където установява, че за да постигнеш просветление, трябва да си готов дори да ставаш посред нощ и да търкаш пода на храма.

Там успява да обуздае част от демоните в себе си. Накрая се озовава на Бали, където беззъб шаман на неизвестна възраст ѝ показва нов път към покоя – просто седи и се усмихвай! И ето че щастието бавно пропълзява в нея и я завладява.

Успокояваща и вдъхновяваща, написана с невероятно остроумие, тази книга е за всеки, който някога е губил нещо или си е казвал, че би трябвало да има и друг, по-добър път.

Ню Йорк Таймс

Яж, моли се и обичай
Scroll to top