Опашати непознати (твърди корици)

No Image Available
Опашати непознати (твърди корици)
 Автор: Събина Георгиева  Издателство: Меченосец  Година: 2021  Брой страници: 44  Език: Български
Описание:

Цена 20 лв

Данни за закупуване:

Събина Георгиева

0888366357

Възможност за персонализиран автограф от автора на книгата.

 

„Опашати непознати“ разказва историите на пет кучета. Преживели различни трудности и с видимо неприветливо поведение, Джина, Марли, Тото, Титан и Лайка не допускат никого до себе си. Ще срещнат ли разбиране? Опознайте ги, за да научите какво се крие зад техния лай.

Това е една книга за емоциите, емпатията и прошката. Книга, която ни напомня, че четириногите имат нужда от пространство и разбиране – също както и хората. „Опашати непознати” възпитава както любов към животните, така и зачитане на околните като цяло. Петте истории ще ви дадат повод за ценни разговори у дома. А в образите на кучетата децата и възрастните могат да разпознаят частица от себе си.

Събина Георгиева пише дебютната си творба „Опашати непознати”, вдъхновена от децата си и любовта към животните. Издаването на книгата е нейна сбъдната мечта, с която пожелава на семействата повече споделено време за четене заедно и повече разбиране към трудностите, с които се бори всеки от нас.

Силвия Иванова се занимава с анимация, илюстрация и режисура и е голям любител на животните. Красивите илюстрации в „Опашати непознати” са нейната интерпретация на образите на четириногите приятели.

Опашати непознати (твърди корици)
Scroll to top