Рехабилитация в медицински център Адели (декември 2020г.)

Скъпи приятели, както знаете, поради създалата се COVID ситуация, вече една година Раличка прави рехабилитация само вкъщи. За този период безценни бяха насоките на специалистите от Карин дом, които получавахме онлайн. Раличка постигна наистина добър напредък за тази една година. Но работата на баба и мама с Рали съвсем не може да се сравни с работата на специалист. Поради това, ние имахме огромното желание да осъществим още един курс на рехабилитация в медицински център Адели.
 
Предприехме пътуването с кола, за да избегнем контакти на Рали с външни лица, а в медицинския център има доста строг контрол и често тестване както на тръгващите си посетители, така и на персонала, и за щастие положителни резултати не са получавани до този момнет.
 
Тъй като не е известно как ще се развиват нещата от тук нататък с епидемията, и дали скоро отново ще можем да предприемем сигурно и безопасно пътуване, решиме да използваме двете предплатени седмици (от март месец, когато не успяхме да отидем) и една седмица от наградата. Останалата част от наградата (две седмици рехабилитация) ще използваме при следващо посещение.
 
Безкрайно сме ви благодарни за помощта и подкрепата. Бъдете здрави! 
Рехабилитация в медицински център Адели (декември 2020г.)
Scroll to top