Енцеклапедия за най-малките: Нашето бебе (Защо? Какво? Как?)

No Image Available
Енцеклапедия за най-малките: Нашето бебе (Защо? Какво? Как?)
 Автор: Колектив  Издателство: Фют  Година: 2015  Брой страници: 16  Език: Български
Описание:

Цена 15 лв

Данни за закупуване:

Т. Стоянова

0883 496 025

 

Новата поредица „Защо? Какво? Как?“ е предназначена за най-малките любознателни читатели.

С енциклопедиите малчуганите ще направят първи стъпки в опознаването на околния свят. Вътре децата ще открият отговори на много от въпросите, които ги вълнуват. Текстовете са кратки и достъпни, създадени с цел да развиват говорните умения и да обогатяват речта на бъдещите първокласници. Илюстрирани са с ясни, опростени и информативни картинки. Твърдите корици и картонените страници правят книжките устойчиви и трудни за повреждане в палавите детски ръчички.

Малките читатели ще научат много нови неща за човешкото тяло и за разликата между момчета и момичета. Стабилните и удобни, повдигащи се капачета, разкриват допълнителна информация, увличайки децата да изследване и търсят сами отговорите. Така малчуганите участват активно в процеса на учене, а четенето се превръща в забавление и игра.

Структурата на книжките позволява на родителите и педагозите да разширят съдържанието чрез допълнителни въпроси и обяснения по илюстрациите. Енциклопедиите предлагат и обучителни ситуации по направленията за предучилищно възпитание и подготовката за първи клас.

Енцеклапедия за най-малките: Нашето бебе (Защо? Какво? Как?)
Scroll to top